Afspraak maken

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08,00 tot 11.30 uur. Eenvoudige vragen kunt u ook aan de assistente stellen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. Dit heet TRIAGE en heeft als doel om de urgentie van de klacht te bepalen, dat wil zeggen hoe dringend de klacht beoordeeld moet worden door de arts. Het is dus niet het stellen van een diagnose. Daarnaast helpt triëren om de praktijk efficiënt te laten functioneren, de kwaliteit van de zorg te handhaven en de wachttijden tot een minimum te beperken, ondanks de toenemende drukte.

De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

 

terugbelspreekuur

Op aanvraag wordt u teruggebeld op werkdagen van 11.30 tot 14.00 uur. U stelt uw vraag aan de assistente waarna de dokter u op de afgesproken tijd terugbelt.

U kunt ook een afspraak maken voor een consult. Belt u de praktijk op werkdagen tussen 8.00 uur en 11.30 uur uur voor het maken van een afspraak.

Spreekuurtijden

dr.Geels huisarts in opleiding

Maandag

 aanwezig  afwezig

Dinsdag

 aanwezig  afwezig

Woensdag

 aanwezig  afwezig

Donderdag

 aanwezig  afwezig

Vrijdag

 aanwezig  afwezig